Tortilla de mic dejun cu șuncă și brânză
Reteta șuncă și brânză tortilla mic dejun poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru 1,87 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șuncă, ceapă verde, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încearcă Tortilla Cu Șuncă Și Brânză, Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu croissant cu șuncă și brânză, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle și laptele.
Încălziți o tigaie ușor unsă (sau o tigaie antiaderentă) la foc mediu și gătiți amestecul de ouă, amestecând ocazional, până când este ferm. Când este aproape gata, amestecați șunca, ceapa verde, sarea și piperul.
Lingurați 1/4 din amestecul de ouă deasupra fiecărei tortilla.
Presărați ouăle cu brânză, pliați peste tortilla pentru a face o ruladă și acoperiți cu salsa, dacă doriți.