Tortellini cu mazăre și Prosciutto

Tortellini cu mazăre și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tortellini cu mazăre și Prosciutto. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, parmezan, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma carnea, puteți urma acest fel principal cu Blueberry Buckle ca desert. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tortellini cu mazăre și Prosciutto, Tortellini Lemony Cu Mazăre Și Prosciutto, și Prosciutto Tortellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați tortellini și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
3
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați uleiul de măsline și prosciutto și gătiți până când sunt crocante, 3 până la 4 minute. Se amestecă usturoiul și pasta de roșii și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut. Se toarnă în aproximativ 1 cană de apă de gătit pentru paste și se fierbe până se reduce cu aproximativ jumătate, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Se adaugă smântâna și se fierbe până se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Cu aproximativ 2 minute înainte de a face tortellini, adăugați mazărea în apa clocotită și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Scurgeți tortellini și mazăre și adăugați în tigaie, aruncând pentru a acoperi cu sosul. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se presară cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista