Tortellini Bolognesi

Tortellini Bolognesi
Tortellini Bolognesi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 1016 calorii, 68G de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mortadela, ceapa, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tortellini Bolognesi, Supă Tortellini (Tortellini en Brodo), și Tortellini și șuncă.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită, oasele, limba, bucățile de pui, ceapa, morcovul și țelina într-o oală mare de supă, acoperiți cu apă și aduceți aproape la fierbere, foarte încet. Reduceți căldura pentru a fierbe înainte ca amestecul să fiarbă și lăsați să gătească timp de 4 ore, îndepărtând spuma și orice exces de grăsime care se ridică la suprafață. După 4 ore, scoateți-l de pe foc, strecurați lichidul de două ori, mai întâi printr-o sită conică și al doilea prin pânză de brânză și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Umplere: într-un cuptor olandez sau într-o cratiță mare, cu fund greu, încălziți untul și uleiul până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați curcanul, vițelul și umărul de porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
VitelVitel
4
Adăugați prosciutto și mortadella și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Se pune într-un robot de bucătărie și se amestecă pentru a se combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați oul și Parmigiano-Reggiano și amestecați bine pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se adaugă cel puțin 1/4 linguriță de nucșoară proaspăt rasă și se amestecă din nou. Puneți deoparte la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
8
Paste: Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
10
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
11
Rulați sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Tăiați aluatul de paste pregătit în 3 porții egale. Folosind o mașină de paste, întindeți pastele la cea mai subțire setare, apoi tăiați foile în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
PastePaste
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
2
Așezați 1 linguriță de umplutură tortellini în centrul fiecărui pătrat de 2 inci. Îndoiți colțurile opuse împreună pentru a forma un triunghi și apăsați ferm marginile pentru a sigila. Aduceți punctele lungi ale triunghiului împreună și uniți-vă cu o presiune fermă a degetelor. Continuați să umpleți și să modelați tortellini până când se folosesc toate pastele și umplutura. Așezați tortellini pe o tavă de foi, acoperită cu un prosop curat și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
PastePaste
3
Aduceți brodo-ul pregătit la fierbere și condimentați cu sare și piper. Aruncați tortellini în brodo și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
4
Scoateți tortellini din brodo cu o lingură cu fante și împărțiți între 10 și 12 boluri de paste încălzite. Puneți o parte din brodo în fiecare castron și serviți imediat, acoperit cu Parmigiano-Reggiano proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista