Tortelli di Mele (Tortelli de mere)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tortelli di Mele (Apple Tortelli). Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 662 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ou, parmigiano-reggiano, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Tortelli di Fiore di Zucca (suc de Fructe Floare Tortelli), Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, și Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încingeți merele, menținând coaja și așezați-le pe o tigaie. Prăjiți la cuptor 20 de minute, până când sunt moi și suculente.
Scoateți și lăsați să se răcească. Strângeți carnea din coajă și aruncați coaja.
Într-un castron mare, combinați carnea de mere cu ricotta, oul, amaretti, 1/4 cană de brânză și sare și amestecați bine pentru a combina.
Rulați pastele la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste, apoi tăiați în pătrate de 2 inci. În centrul jumătății pătratelor, așezați o lingură slabă plină cu amestecul de mere și brânză. Umpleți marginile acestor pătrate cu apă, apoi acoperiți fiecare pătrat cu un pătrat neumplut și apăsați cu degetele pentru a sigila marginile.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untul până se spumează și dispare.
Între timp, aruncați pastele în apă clocotită și gătiți 3 minute.
Scurgeți pastele, rezervând lichidul de gătit și adăugați pastele în tigaie cu untul.
Adăugați o stropire de apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a împiedica sosul să devină prea "strâns."Aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi. Împărțiți pastele uniform între 6 boluri de paste încălzite, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți imediat.
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți sau formați după cum doriți.