Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tortelli di Mele (Apple Tortelli). Această rețetă servește 6 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 662 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ou, parmigiano-reggiano, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Tortelli di Fiore di Zucca (suc de Fructe Floare Tortelli), Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, și Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încingeți merele, menținând coaja și așezați-le pe o tigaie. Prăjiți la cuptor 20 de minute, până când sunt moi și suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți și lăsați să se răcească. Strângeți carnea din coajă și aruncați coaja.
4
Într-un castron mare, combinați carnea de mere cu ricotta, oul, amaretti, 1/4 cană de brânză și sare și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Amaretti
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Rulați pastele la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste, apoi tăiați în pătrate de 2 inci. În centrul jumătății pătratelor, așezați o lingură slabă plină cu amestecul de mere și brânză. Umpleți marginile acestor pătrate cu apă, apoi acoperiți fiecare pătrat cu un pătrat neumplut și apăsați cu degetele pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untul până se spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Între timp, aruncați pastele în apă clocotită și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scurgeți pastele, rezervând lichidul de gătit și adăugați pastele în tigaie cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați o stropire de apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a împiedica sosul să devină prea "strâns."Aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi. Împărțiți pastele uniform între 6 boluri de paste încălzite, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Parmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
13
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
14
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale