Greg ' s Southern Biscuits
Biscuiții sudici ai lui Greg ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 14 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, untură, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 121 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Biscuiți Din Sud, Biscuiți Din Sud, și Biscuiți Gal De Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu 1/2 linguriță de untură.
Amestecați împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un bol. Radeți untul congelat și 2 linguri de untură congelată în amestecul de făină cu o răzătoare de brânză; amestecați ușor de 1 sau 2 ori pentru a amesteca. Cu degetele, faceți o fântână în mijlocul amestecului de făină și turnați picăturile de slănină și laptele de unt în fântână. Cu doar vârfurile degetelor, amestecați ușor și rapid pentru a aduce aluatul împreună înainte ca untul și untura să se topească. Aluatul va fi lipicios.
Răzuiți aluatul pe o suprafață înmuiată și bateți ușor aluatul plat.
Presărați blatul aluatului cu făină și pliați-l în jumătate; pat jos, pliați din nou și repetați până când ați pliat aluatul de 4 sau 5 ori. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un pătrat de aproximativ 1 inch grosime.
Tăiați aluatul de biscuiți în runde cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci sau marginea înmuiată a unui pahar de băut împingând drept în jos (răsucirea tăietorului va sigila marginea și va împiedica biscuiții să crească).
Așezați biscuiții pe foaia de copt pregătită, astfel încât marginile să se atingă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se ridică și se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.