Greg ' s Southern Biscuits

Greg ' s Southern Biscuits
Biscuiții sudici ai lui Greg ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 14 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, untură, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 121 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Biscuiți Din Sud, Biscuiți Din Sud, și Biscuiți Gal De Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu 1/2 linguriță de untură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un bol. Radeți untul congelat și 2 linguri de untură congelată în amestecul de făină cu o răzătoare de brânză; amestecați ușor de 1 sau 2 ori pentru a amesteca. Cu degetele, faceți o fântână în mijlocul amestecului de făină și turnați picăturile de slănină și laptele de unt în fântână. Cu doar vârfurile degetelor, amestecați ușor și rapid pentru a aduce aluatul împreună înainte ca untul și untura să se topească. Aluatul va fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
UnturăUntură
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Răzuiți aluatul pe o suprafață înmuiată și bateți ușor aluatul plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Presărați blatul aluatului cu făină și pliați-l în jumătate; pat jos, pliați din nou și repetați până când ați pliat aluatul de 4 sau 5 ori. Cu un sucitor, rulați aluatul într-un pătrat de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
5
Tăiați aluatul de biscuiți în runde cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci sau marginea înmuiată a unui pahar de băut împingând drept în jos (răsucirea tăietorului va sigila marginea și va împiedica biscuiții să crească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
6
Așezați biscuiții pe foaia de copt pregătită, astfel încât marginile să se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se ridică și se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista