Tortelli di Castagne: Tortelli de castane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tortelli di Castagne: Chestnut Tortelli. Această rețetă face 6 porții cu 930 calorii, 30g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, castane, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza untul dulce ai putea urma acest curs principal cu Tort De Mere Ceresc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Tortelli di Fiore di Zucca (suc de Fructe Floare Tortelli), Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi), și Tortelli Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați castanele în apă sărată timp de 12 ore sau peste noapte.
Scurgeți castanele, curățați-le și puneți-le într-o cratiță cu fundul greu cu laptele și smântâna.
Adăugați suficientă apă, astfel încât castanele să fie complet acoperite și gătiți la foc mediu-mare, având grijă să nu ardeți laptele, până când castanele sunt ușor piure cu o furculiță, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Scurgeți castanele, rezervând lichidul de gătit, amestecați și lăsați să se răcească. Odată răcit, puneți-l într-un castron și adăugați brânza, ouăle, nucșoara și piperul negru. Dacă este necesar, adăugați o parte din lichidul de gătit pentru a aduce amestecul la consistența corespunzătoare. Ar trebui să-și păstreze forma atunci când o minge de dimensiunea unei linguri este scoasă din lot, dar nu ar trebui să fie atât de rigidă încât să riscați să rupeți pastele delicate care o vor învălui.
Împărțiți aluatul de paste pregătit în 3 bile de dimensiuni egale și rotiți fiecare bilă până la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Tăiați fiecare foaie de paste în pătrate de 4 inci.
Așezați o lingură de umplutură de castan în centrul fiecărui pătrat și pliați pătratele, colț în colț, apoi uniți colțurile rămase pentru a forma tortelli. Puneți tortelli pe o tavă de foi prăfuită cu făină și acoperiți cu prosoape de bucătărie curate și umede.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați tortelli în apă clocotită și gătiți 2 minute.
Între timp, într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți untul până se spumează și dispare.
Adăugați salvie și lăsați să se odihnească.
Scurgeți pastele, rezervând lichidul de gătit și adăugați-le în tigaia sotată cu untul.
Adăugați câteva stropi de apă de gătit pentru paste și aruncați la foc mare 2 minute pentru a acoperi și emulsiona sosul. Împărțiți pastele uniform între 4 boluri de paste încălzite, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți imediat.
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă șase minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți sau formați după cum doriți. ;