Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi)

Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi)
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 20g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de smog elvețian, unt, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi), Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac), și Tortelli di Castagne: Tortelli de castane.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura: tăiați tulpinile de smog elvețian și rezervați-le pentru o altă utilizare. Spălați bine frunzele și, fără a scutura apa, puneți frunzele într-o cratiță de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/3 cană de apă, acoperiți și gătiți la foc mediu până se ofilesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge și se lasă să se răcească. Strângeți frunzele cât mai uscate, tocați mărunt și transferați într-un bol de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți ricotta și amestecați-o în bietă. Se amestecă în 3/4 cană Parmigiano-Reggiano, sare și piper și nucșoară. Gust pentru echilibru. Bateți în ou. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânză RicottaBrânză Ricotta
NucșoarăNucșoară
Chard ElvețianChard Elvețian
OuăOuă
5
Umplerea pastelor: întindeți și subțiați pastele până la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Tăiați pastele în fâșii lungi de aproximativ 4 1/2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Tăiați fiecare bandă pe jumătate pe lungime. Păstrați fâșiile de paste acoperite cu folie de plastic până când sunteți gata să lucrați cu ele. Creați forme de diamant tăind fiecare dintre benzile de pe diagonală, distanțând tăieturile la fiecare 2 1/4 inci, astfel încât laturile fiecărui diamant să măsoare aproximativ 2 1/4 inci. Păstrați bucățile tăiate acoperite în timp ce lucrați cu 1 sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Puneți un rând îngust (aproximativ 1 linguriță) de umplutură în centrul fiecărui diamant.
9
Așezați pastele cu fâșia lungă de umplutură perpendiculară pe dvs. Îndoiți cele 2 puncte ale diamantului din stânga și din dreapta rândului de umplutură unul peste celălalt, acoperind umplutura. Ciupiți împreună cele 2 bucăți de paste suprapuse, folosind degetul mare și arătătorul pentru a face un rând de închideri ciupite pe lungimea pastelor. Pe măsură ce ciupiți pastele, răsuciți-le ușor pentru a crea o creastă ondulată. Această pliere va crea un aspect ondulat, festonat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
10
Răsuciți și sigilați capetele, creând cozi.
11
Așezați-le într-un singur strat, fără a atinge, pe coșurile căptușite cu prosop. Descoperiți mai multe paste tăiate și repetați procesul. Odată ce primul lot este terminat, întindeți și subțiați următoarea porție de aluat și continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PastePaste
12
Gătirea și servirea tortelli: având un castron de servire și mâncăruri cu supă care se încălzesc într-un cuptor mic. Pregătiți o strecurătoare mare pentru a scurge tortelli. Aduceți 6 litri de apă la fierbere puternică și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pastele și gătiți până când cozile lor sunt plăcute ferme până la mușcătură, dar suficient de fragede pentru a mânca. Dacă sunt proaspăt făcute, vor dura aproximativ 3 până la 4 minute. Dacă au fost făcute cu până la 24 de ore înainte, pot avea nevoie de 8 până la 10 minute. În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
ApăApă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
13
Turnați ușor tortelli gătite în strecurătoare, având grijă să nu le rupeți. Turnați cu grijă aproximativ 1/3 din paste în vasul de servire încălzit. Puneți o treime din unt peste ele, apoi o stropire generoasă de brânză. Completați altul cu al treilea și mai mult unt și brânză. În cele din urmă se toarnă ultima porție, se acoperă cu restul de unt și brânză și se servește imediat. Treceți orice brânză rămasă separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista