Torte de vacanță cu nuci
Torte cu nuci de vacanță este un desert care servește 12. O porție conține 438 de calorii , 6 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de caise, nuci măcinate, sare și zahăr. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Torte de vacanță cu smochine , Torte cu nuci și Torte cu ciocolată și nuci .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate ouăle, zahărul și vanilia la viteză mare timp de 5 minute sau până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei.
Combinați făina, nucile, praful de copt și sarea; bateți în amestecul de ouă. Bateți smântâna până se formează vârfuri tari; se pliază în aluat.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-o cratiță mică, la foc mediu, gătiți și amestecați conservele și zahărul până când zahărul se dizolvă. Pune deoparte 1/2 cană.
Ungeți glazura rămasă peste blaturile tortului.
Într-un castron mare, bate untul și crema de brânză până devin pufoase.
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate pana se omogenizeaza.
Întindeți 1/2 cană glazură peste o prăjitură; acoperiți cu a doua prăjitură și 3/4 cană glazură.
Presărați 1/2 cană de nuci deasupra.
Ungeți glazura rezervată peste părțile laterale ale tortului; presați nucile rămase pe părțile laterale. Puneți glazura rămasă în jurul marginii de sus a prăjiturii. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "