Torte cu nuci de vacanță este un desert care servește 12. O porție conține 438 de calorii , 6 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de caise, nuci măcinate, sare și zahăr. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Torte de vacanță cu smochine , Torte cu nuci și Torte cu ciocolată și nuci .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bate ouăle, zahărul și vanilia la viteză mare timp de 5 minute sau până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina, nucile, praful de copt și sarea; bateți în amestecul de ouă. Bateți smântâna până se formează vârfuri tari; se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o cratiță mică, la foc mediu, gătiți și amestecați conservele și zahărul până când zahărul se dizolvă. Pune deoparte 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Ungeți glazura rămasă peste blaturile tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Într-un castron mare, bate untul și crema de brânză până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
9
Întindeți 1/2 cană glazură peste o prăjitură; acoperiți cu a doua prăjitură și 3/4 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Presărați 1/2 cană de nuci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
11
Ungeți glazura rezervată peste părțile laterale ale tortului; presați nucile rămase pe părțile laterale. Puneți glazura rămasă în jurul marginii de sus a prăjiturii. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "