Torte de catifea roșie cu glazură de trufe albe
Nevoie de o desert fără lactate? Torta de catifea roșie cu glazură de trufe albe ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 569 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,49 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cacao, apă, chipsuri de copt cu vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Cupcakes de ciocolată cu glazură de trufe albe, și Brownies Din Catifea Roșie Cu Glazură De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 inci. Refrigerați straturile aproximativ 45 de minute pentru o manipulare mai ușoară. Tăiați partea superioară rotunjită a unui strat. Feliați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal pentru a face un total de 4 straturi. Rezervați stratul superior netăiat.
În bolul cu microunde mediu, chipsurile de copt cu microunde neacoperite pe mediu (50%) 4 până la 5 minute, amestecând la jumătatea timpului cu microunde. Se amestecă până se omogenizează; se răcește 5 minute. Se amestecă glazura până se omogenizează bine.
Așezați 1 strat de tort jos, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire; se întinde cu aproximativ 3/4 cană de glazură. Repetați cu al doilea și al treilea strat de tort. Se acoperă cu strat de tort rezervat, tăiat cu partea în jos; îngheț cu glazura rămasă. Depozitați ușor acoperit.