Torte cu căpșuni cu rubarbă

Torte cu căpșuni cu rubarbă
Torte cu căpșuni cu rubarbă este un desert care servește 12. O porție conține 403 calorii , 6 g de proteine și 18 g de grăsime . Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este perfect pentru Ziua Mamei . Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, gelatină de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați desertul din compot proaspăt cu rubarbă cu căpșuni , rubarbă - gem de căpșuni și shake-ul vegan de plăcintă cu rubarbă cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, puneți la fiert rubarba, apa și 1/2 cană de zahăr. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 6-8 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor. Pune deoparte 1 cană lichid de rubarbă pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Pune rubarba și lichidul rămas într-un blender sau robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți-vă în cratiță. Se aduce la fierbere; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă vanilia. Acoperiți și lăsați la rece timp de 1 oră sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Între timp, pentru glazură, combinați lichidul de rubarbă rezervat și zahărul rămas într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul care fierbe. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se ia de pe foc. Adăugați colorant alimentar dacă doriți. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
6
Încorporați treptat frișca în amestecul de rubarbă. Aranjați 17 degete de doamnă despicate pe partea de jos și 26 în jurul marginii unui 9 inci neuns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
7
Întindeți jumătate din amestecul de rubarbă în tigaie. Aranjați degetele rămase peste amestecul de rubarbă; se întinde cu grijă cu amestecul de rubarbă rămas. Acoperiți și răciți peste noapte. Întindeți cu grijă glazura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se ornează cu căpșuni și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista