Torte cu căpșuni cu rubarbă
Torte cu căpșuni cu rubarbă este un desert care servește 12. O porție conține 403 calorii , 6 g de proteine și 18 g de grăsime . Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este perfect pentru Ziua Mamei . Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, gelatină de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați desertul din compot proaspăt cu rubarbă cu căpșuni , rubarbă - gem de căpșuni și shake-ul vegan de plăcintă cu rubarbă cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, puneți la fiert rubarba, apa și 1/2 cană de zahăr. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 6-8 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor. Pune deoparte 1 cană lichid de rubarbă pentru glazură.
Pune rubarba și lichidul rămas într-un blender sau robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se face piure.
Întoarceți-vă în cratiță. Se aduce la fierbere; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă vanilia. Acoperiți și lăsați la rece timp de 1 oră sau până se îngroașă ușor.
Între timp, pentru glazură, combinați lichidul de rubarbă rezervat și zahărul rămas într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul care fierbe. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Adăugați colorant alimentar dacă doriți. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Încorporați treptat frișca în amestecul de rubarbă. Aranjați 17 degete de doamnă despicate pe partea de jos și 26 în jurul marginii unui 9 inci neuns. tigaie cu arc.
Întindeți jumătate din amestecul de rubarbă în tigaie. Aranjați degetele rămase peste amestecul de rubarbă; se întinde cu grijă cu amestecul de rubarbă rămas. Acoperiți și răciți peste noapte. Întindeți cu grijă glazura deasupra.
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Se ornează cu căpșuni și frișcă.