Torte cu căpșuni cu rubarbă

Torte cu căpșuni cu rubarbă
Torte cu căpșuni cu rubarbă este un desert care servește 12. O porție conține 403 calorii , 6 g de proteine și 18 g de grăsime . Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este perfect pentru Ziua Mamei . Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, gelatină de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați desertul din compot proaspăt cu rubarbă cu căpșuni , rubarbă - gem de căpșuni și shake-ul vegan de plăcintă cu rubarbă cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, puneți la fiert rubarba, apa și 1/2 cană de zahăr. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 6-8 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor. Pune deoparte 1 cană lichid de rubarbă pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pune rubarba și lichidul rămas într-un blender sau robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți-vă în cratiță. Se aduce la fierbere; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă vanilia. Acoperiți și lăsați la rece timp de 1 oră sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Între timp, pentru glazură, combinați lichidul de rubarbă rezervat și zahărul rămas într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul care fierbe. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ia de pe foc. Adăugați colorant alimentar dacă doriți. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
6
Încorporați treptat frișca în amestecul de rubarbă. Aranjați 17 degete de doamnă despicate pe partea de jos și 26 în jurul marginii unui 9 inci neuns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
7
Întindeți jumătate din amestecul de rubarbă în tigaie. Aranjați degetele rămase peste amestecul de rubarbă; se întinde cu grijă cu amestecul de rubarbă rămas. Acoperiți și răciți peste noapte. Întindeți cu grijă glazura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se ornează cu căpșuni și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista