Torte cu căpșuni cu rubarbă

Torte cu căpșuni cu rubarbă
Torte cu căpșuni cu rubarbă este un desert care servește 12. O porție conține 403 calorii , 6 g de proteine și 18 g de grăsime . Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este perfect pentru Ziua Mamei . Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, gelatină de căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați desertul din compot proaspăt cu rubarbă cu căpșuni , rubarbă - gem de căpșuni și shake-ul vegan de plăcintă cu rubarbă cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, puneți la fiert rubarba, apa și 1/2 cană de zahăr. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 6-8 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor. Pune deoparte 1 cană lichid de rubarbă pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Pune rubarba și lichidul rămas într-un blender sau robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți-vă în cratiță. Se aduce la fierbere; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă vanilia. Acoperiți și lăsați la rece timp de 1 oră sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Între timp, pentru glazură, combinați lichidul de rubarbă rezervat și zahărul rămas într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul care fierbe. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se ia de pe foc. Adăugați colorant alimentar dacă doriți. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
6
Încorporați treptat frișca în amestecul de rubarbă. Aranjați 17 degete de doamnă despicate pe partea de jos și 26 în jurul marginii unui 9 inci neuns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
7
Întindeți jumătate din amestecul de rubarbă în tigaie. Aranjați degetele rămase peste amestecul de rubarbă; se întinde cu grijă cu amestecul de rubarbă rămas. Acoperiți și răciți peste noapte. Întindeți cu grijă glazura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Se ornează cu căpșuni și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista