Torte cu ciocolată espresso-nuci

Torte cu ciocolată espresso-nuci
Rețeta Torte Chocolate Espresso-Nut se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 311 calorii . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită ouă, zahăr, zahăr brun și smântână grea pentru frișcă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Torte cu ciocolată espresso , Torte cu ciocolată-espresso cu sos de zmeură și Torte cu ciocolată cu alune și ganache espresso .

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați fundul unei tavi cu arc de 9 inci unsă cu hârtie cerată; se unge hartia si se pudreaza cu cacao. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți alunele și zahărul brun într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la măcinare. Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se adauga ciocolata topita, pudra de espresso, extractul si sarea. Adăugați treptat amestecul de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Într-un castron mare cu bătători curate, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se întinde în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește pe un grătar la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți părțile laterale ale tavii și răsturnați-le pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pune ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Se răcește, amestecând ocazional, la temperatura camerei sau până când ganache-ul atinge o consistență de întindere, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Întindeți ganache deasupra și părțile laterale ale tortului; presați migdalele pe părțile laterale. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 30 de minute sau până când se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Torte funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Porto și Vinul de Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista