Torte cu ciocolată espresso-nuci
Rețeta Torte Chocolate Espresso-Nut se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 311 calorii . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită ouă, zahăr, zahăr brun și smântână grea pentru frișcă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Torte cu ciocolată espresso , Torte cu ciocolată-espresso cu sos de zmeură și Torte cu ciocolată cu alune și ganache espresso .
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați fundul unei tavi cu arc de 9 inci unsă cu hârtie cerată; se unge hartia si se pudreaza cu cacao. Pus deoparte.
Puneți alunele și zahărul brun într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la măcinare. Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se adauga ciocolata topita, pudra de espresso, extractul si sarea. Adăugați treptat amestecul de alune.
Într-un castron mare cu bătători curate, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se pliază în aluat.
Se întinde în tava pregătită.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește pe un grătar la temperatura camerei.
Scoateți părțile laterale ale tavii și răsturnați-le pe o farfurie de servire.
Pune ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Se răcește, amestecând ocazional, la temperatura camerei sau până când ganache-ul atinge o consistență de întindere, aproximativ 30 de minute.
Întindeți ganache deasupra și părțile laterale ale tortului; presați migdalele pe părțile laterale. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 30 de minute sau până când se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti
Torte funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Porto și Vinul de Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.