Torta magică fără făină de 15 Minute a lui Dorie Greenspan
Dorie Greenspan ' S 15 minute Magic Flourless Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 360 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul cofetarilor, ciocolata dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Dorie Greenspan ' S 20 minute Honey Duck, Dorie Greenspan ' s go-to beef Daube, și Crash-o-Cookie-uri de la Dorie Greenspan.
Instrucțiuni
Pregătiți-vă: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie rotundă de 8 x 2 inci, tapetați fundul cu hârtie pergament sau ceară și ungeți hârtia. Pudrați interiorul tigaiei cu făină, atingeți excesul și puneți tigaia pe o foaie de copt căptușită.
Puneți amaretti și migdalele în vasul de lucru al unui robot de bucătărie, pulsați pentru a le măcina fin și uniform, apoi întoarceți ingredientele pe o bucată de hârtie de ceară și puneți-le deoparte.
Puneți untul, zahărul și ouăle în vasul de lucru și procesați timp de aproximativ 3 minute, până când aluatul este foarte neted și are un luciu satinat. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, pentru a ajuta ingredientele să se amestece uniform.
Se toarnă amaretti și migdale rezervate și ciocolata topită și se pulsează doar până când sunt bine încorporate. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Glisați foaia în cuptor și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese aproape curat—dungat este mai mult ceea ce căutați. Tortul se va cupola ușor, iar partea de sus va arăta uscată - s-ar putea chiar să crape; nu vă faceți griji.
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci timp de 15 minute, rulați un cuțit contondent în jurul părților laterale ale tigaiei și desfaceți tortul pe suport. Îndepărtați hârtia, răsturnați-o și răciți-o la temperatura camerei cu partea dreaptă în sus. Tortul va fi foarte subțire—așa trebuie să fie. Când sunteți gata să glazurați tortul, puneți raftul peste o foaie de hârtie de ceară—dispozitivul de captare a picăturilor.
Puneți ciocolata tocată într-o cană de măsurare Pyrex cu 2 căni. Amestecați smântâna, zahărul și apa împreună într-o cratiță mică și puneți tigaia la foc mediu. Când crema ajunge la fierbere, turnați-o peste ciocolată, așteptați 1 minut, apoi, folosind o mică spatulă de cauciuc, amestecați ușor până când ingredientele sunt netede, amestecate și strălucitoare.
Se toarnă ciocolata peste vârful tortului și, cu o spatulă lungă de glazură metalică, se întinde glazura, permițându-i să se verse pe laturi; neteziți glazura peste părțile laterale ale tortului. Răciți tortul timp de aproximativ 30 de minute pentru a seta glazura.
Pentru a face crema: lucrând într-un mixer cu accesoriul pentru tel, bateți smântâna încet până când ține vârfuri moi. Bateți extractul de migdale, apoi Cerneți zahărul cofetarilor în castron și pliați-l în cremă cu o spatulă de cauciuc.
Servire: acest tort se servește cel mai bine la temperatura camerei și în felii subțiri—pe cât de elegant și scăzut este, atât de bogat este. La masă, acoperiți fiecare felie cu o lingură de frișcă și o stropire de amaretti zdrobiți sau migdale prăjite.