Torta magică fără făină de 15 Minute a lui Dorie Greenspan

Torta magică fără făină de 15 Minute a lui Dorie Greenspan
Dorie Greenspan ' S 15 minute Magic Flourless Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 360 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul cofetarilor, ciocolata dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Dorie Greenspan ' S 20 minute Honey Duck, Dorie Greenspan ' s go-to beef Daube, și Crash-o-Cookie-uri de la Dorie Greenspan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți-vă: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie rotundă de 8 x 2 inci, tapetați fundul cu hârtie pergament sau ceară și ungeți hârtia. Pudrați interiorul tigaiei cu făină, atingeți excesul și puneți tigaia pe o foaie de copt căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți amaretti și migdalele în vasul de lucru al unui robot de bucătărie, pulsați pentru a le măcina fin și uniform, apoi întoarceți ingredientele pe o bucată de hârtie de ceară și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Puneți untul, zahărul și ouăle în vasul de lucru și procesați timp de aproximativ 3 minute, până când aluatul este foarte neted și are un luciu satinat. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, pentru a ajuta ingredientele să se amestece uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amaretti și migdale rezervate și ciocolata topită și se pulsează doar până când sunt bine încorporate. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Glisați foaia în cuptor și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese aproape curat—dungat este mai mult ceea ce căutați. Tortul se va cupola ușor, iar partea de sus va arăta uscată - s-ar putea chiar să crape; nu vă faceți griji.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci timp de 15 minute, rulați un cuțit contondent în jurul părților laterale ale tigaiei și desfaceți tortul pe suport. Îndepărtați hârtia, răsturnați-o și răciți-o la temperatura camerei cu partea dreaptă în sus. Tortul va fi foarte subțire—așa trebuie să fie. Când sunteți gata să glazurați tortul, puneți raftul peste o foaie de hârtie de ceară—dispozitivul de captare a picăturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Puneți ciocolata tocată într-o cană de măsurare Pyrex cu 2 căni. Amestecați smântâna, zahărul și apa împreună într-o cratiță mică și puneți tigaia la foc mediu. Când crema ajunge la fierbere, turnați-o peste ciocolată, așteptați 1 minut, apoi, folosind o mică spatulă de cauciuc, amestecați ușor până când ingredientele sunt netede, amestecate și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă ciocolata peste vârful tortului și, cu o spatulă lungă de glazură metalică, se întinde glazura, permițându-i să se verse pe laturi; neteziți glazura peste părțile laterale ale tortului. Răciți tortul timp de aproximativ 30 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
3
Pentru a face crema: lucrând într-un mixer cu accesoriul pentru tel, bateți smântâna încet până când ține vârfuri moi. Bateți extractul de migdale, apoi Cerneți zahărul cofetarilor în castron și pliați-l în cremă cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Servire: acest tort se servește cel mai bine la temperatura camerei și în felii subțiri—pe cât de elegant și scăzut este, atât de bogat este. La masă, acoperiți fiecare felie cu o lingură de frișcă și o stropire de amaretti zdrobiți sau migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista