Torta magică fără făină de 15 Minute a lui Dorie Greenspan

Torta magică fără făină de 15 Minute a lui Dorie Greenspan
Dorie Greenspan ' S 15 minute Magic Flourless Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 360 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul cofetarilor, ciocolata dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Dorie Greenspan ' S 20 minute Honey Duck, Dorie Greenspan ' s go-to beef Daube, și Crash-o-Cookie-uri de la Dorie Greenspan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți-vă: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie rotundă de 8 x 2 inci, tapetați fundul cu hârtie pergament sau ceară și ungeți hârtia. Pudrați interiorul tigaiei cu făină, atingeți excesul și puneți tigaia pe o foaie de copt căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți amaretti și migdalele în vasul de lucru al unui robot de bucătărie, pulsați pentru a le măcina fin și uniform, apoi întoarceți ingredientele pe o bucată de hârtie de ceară și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Puneți untul, zahărul și ouăle în vasul de lucru și procesați timp de aproximativ 3 minute, până când aluatul este foarte neted și are un luciu satinat. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, pentru a ajuta ingredientele să se amestece uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă amaretti și migdale rezervate și ciocolata topită și se pulsează doar până când sunt bine încorporate. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Glisați foaia în cuptor și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese aproape curat—dungat este mai mult ceea ce căutați. Tortul se va cupola ușor, iar partea de sus va arăta uscată - s-ar putea chiar să crape; nu vă faceți griji.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci timp de 15 minute, rulați un cuțit contondent în jurul părților laterale ale tigaiei și desfaceți tortul pe suport. Îndepărtați hârtia, răsturnați-o și răciți-o la temperatura camerei cu partea dreaptă în sus. Tortul va fi foarte subțire—așa trebuie să fie. Când sunteți gata să glazurați tortul, puneți raftul peste o foaie de hârtie de ceară—dispozitivul de captare a picăturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Puneți ciocolata tocată într-o cană de măsurare Pyrex cu 2 căni. Amestecați smântâna, zahărul și apa împreună într-o cratiță mică și puneți tigaia la foc mediu. Când crema ajunge la fierbere, turnați-o peste ciocolată, așteptați 1 minut, apoi, folosind o mică spatulă de cauciuc, amestecați ușor până când ingredientele sunt netede, amestecate și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă ciocolata peste vârful tortului și, cu o spatulă lungă de glazură metalică, se întinde glazura, permițându-i să se verse pe laturi; neteziți glazura peste părțile laterale ale tortului. Răciți tortul timp de aproximativ 30 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
3
Pentru a face crema: lucrând într-un mixer cu accesoriul pentru tel, bateți smântâna încet până când ține vârfuri moi. Bateți extractul de migdale, apoi Cerneți zahărul cofetarilor în castron și pliați-l în cremă cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Servire: acest tort se servește cel mai bine la temperatura camerei și în felii subțiri—pe cât de elegant și scăzut este, atât de bogat este. La masă, acoperiți fiecare felie cu o lingură de frișcă și o stropire de amaretti zdrobiți sau migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista