Torta magică fără făină de 15 Minute a lui Dorie Greenspan

Torta magică fără făină de 15 Minute a lui Dorie Greenspan
Dorie Greenspan ' S 15 minute Magic Flourless Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 360 calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul cofetarilor, ciocolata dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Dorie Greenspan ' S 20 minute Honey Duck, Dorie Greenspan ' s go-to beef Daube, și Crash-o-Cookie-uri de la Dorie Greenspan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți-vă: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie rotundă de 8 x 2 inci, tapetați fundul cu hârtie pergament sau ceară și ungeți hârtia. Pudrați interiorul tigaiei cu făină, atingeți excesul și puneți tigaia pe o foaie de copt căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți amaretti și migdalele în vasul de lucru al unui robot de bucătărie, pulsați pentru a le măcina fin și uniform, apoi întoarceți ingredientele pe o bucată de hârtie de ceară și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Puneți untul, zahărul și ouăle în vasul de lucru și procesați timp de aproximativ 3 minute, până când aluatul este foarte neted și are un luciu satinat. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, pentru a ajuta ingredientele să se amestece uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă amaretti și migdale rezervate și ciocolata topită și se pulsează doar până când sunt bine încorporate. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Glisați foaia în cuptor și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese aproape curat—dungat este mai mult ceea ce căutați. Tortul se va cupola ușor, iar partea de sus va arăta uscată - s-ar putea chiar să crape; nu vă faceți griji.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci timp de 15 minute, rulați un cuțit contondent în jurul părților laterale ale tigaiei și desfaceți tortul pe suport. Îndepărtați hârtia, răsturnați-o și răciți-o la temperatura camerei cu partea dreaptă în sus. Tortul va fi foarte subțire—așa trebuie să fie. Când sunteți gata să glazurați tortul, puneți raftul peste o foaie de hârtie de ceară—dispozitivul de captare a picăturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Puneți ciocolata tocată într-o cană de măsurare Pyrex cu 2 căni. Amestecați smântâna, zahărul și apa împreună într-o cratiță mică și puneți tigaia la foc mediu. Când crema ajunge la fierbere, turnați-o peste ciocolată, așteptați 1 minut, apoi, folosind o mică spatulă de cauciuc, amestecați ușor până când ingredientele sunt netede, amestecate și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă ciocolata peste vârful tortului și, cu o spatulă lungă de glazură metalică, se întinde glazura, permițându-i să se verse pe laturi; neteziți glazura peste părțile laterale ale tortului. Răciți tortul timp de aproximativ 30 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
3
Pentru a face crema: lucrând într-un mixer cu accesoriul pentru tel, bateți smântâna încet până când ține vârfuri moi. Bateți extractul de migdale, apoi Cerneți zahărul cofetarilor în castron și pliați-l în cremă cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Servire: acest tort se servește cel mai bine la temperatura camerei și în felii subțiri—pe cât de elegant și scăzut este, atât de bogat este. La masă, acoperiți fiecare felie cu o lingură de frișcă și o stropire de amaretti zdrobiți sau migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista