Torta de nuc cu frisca de cafea

Torta de nuc cu frisca de cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de nucă cu frișcă de cafea. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, nuci, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Torta de nuc cu frisca de cafea (saraca in carbohidrati si fara Gluten), Tortă de nuc cu trei straturi cu frișcă, și Tortă Cu Frișcă De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F. Folosind un disc grilaj grosier (cu gauri mari), nuci grătar în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți discul de grătar, lăsând nucile în vasul procesorului. Fit procesor cu lama de metal. Folosind viraje pornite / oprite, măcinați nucile până când sunt măcinate fin, dar nu păstoase. Puneți deoparte 2 linguri de nuci măcinate pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Unt de jos (nu părți) de 9-inch-diametru springform pan. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se omogenizează bine. Se amestecă nucile măcinate rămase în amestecul de gălbenușuri. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de nuci în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
NuciNuci
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Se răcește 5 minute. Rulați cuțitul între tort și laturile tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați laturile tigaiei. Tort rece complet pe raft (tort va cădea în centru). (Tortul poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Folosind mixerul electric, bateți smântâna, zahărul pudră, amestecul de cafea și vanilia într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
CafeaCafea
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Întindeți frisca de cafea deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CafeaCafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Presărați blatul cu nuci măcinate rezervate; aranjați jumătățile de nucă în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
9
Tăiați tortul în pene.
1
Pentru a preveni ca nucile să devină pastoase, folosiți mai întâi discul grosier al procesorului pentru a rade nucile, apoi înlocuiți-l cu lama metalică. Folosind viraje pornite / oprite, continuați să măcinați nucile până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista