Torta cu cremă a bunicii
Bunica ' s Custard Torte este un vegetarian desert. O porție conține 183 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr pudră, gălbenuș de ou, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Torta cu cremă a bunicii, Strawberry Custard Torte, și Tort Cu Cremă De Mure.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, amestecați zahărul granulat și făina.
Bateți laptele și coaja de lămâie. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și este îngroșat și neted, 4 până la 7 minute.
Scoateți din căldură. Într-un castron mic, bateți ușor cele 2 gălbenușuri de ou pentru a amesteca.
Bateți aproximativ 1/4 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri, apoi amestecați amestecul de ou în amestecul de lapte în tigaie. Puneți tigaia într-un bol cu apă cu gheață și amestecați ocazional până se răcește, aproximativ 10 minute.
Înveliți o tigaie de plăcintă de 9 inci, inclusiv janta, cu spray de ulei de gătit sau unt. Împărțiți patiseria cu unt în două porții, una 2/3 din total și cealaltă 1/ Apăsați porțiunea mai mare într-un disc plat și așezați-o între două foi de folie de plastic (aproximativ 15 pe 15 in.; foi de suprapunere, dacă este necesar, pentru a face suficient de larg).
Rola într-o rundă de 13 inch aproximativ 1/8 inch grosime. Coaja folie de plastic de pe o parte a aluatului; invertit și centru de patiserie peste pregătit plăcintă tigaie și ușor ușurința în tigaie. Îndepărtați folia de plastic rămasă. Tăiați marginile de patiserie la același nivel cu janta. Dacă există lacrimi în patiserie, apăsați aluatul împreună pentru a repara.
Întindeți crema răcită uniform în patiserie.
Adunați resturi de patiserie și adăugați la porțiunea rămasă. Apăsați pe un disc și așezați-l între două foi de folie de plastic (aproximativ 12 pe 15 in.).
Rola într-o rundă de 10 inch aproximativ 1/8 inch grosime. Cojiți folia de plastic de pe o parte a produselor de patiserie, inversați și centrați peste tigaia cu plăcintă. Îndepărtați folia de plastic. Îndepărtați excesul de aluat cu jantă. Cu dinții unei furculițe, apăsați ușor marginile de patiserie împreună pe jantă.
Bateți ușor albusul de ou pentru a amesteca și periați patiseria doar pentru a acoperi.
Se presară uniform cu migdale și nuci de pin; apăsați ușor nucile în suprafață.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc, 30 până la 40 de minute. Se răcește pe un suport cu cel puțin 1 1/2 ore înainte de servire. Când se răcește complet, acoperiți și răciți.
Serviți rece sau rece. Cu puțin timp înainte de servire, cernem zahărul pudră deasupra.
Patiserie cu unt: într-un robot de bucătărie sau într-un bol, învârtiți sau amestecați 2 căni de făină universală, 6 linguri de zahăr și 1 1/2 lingurițe de praf de copt pentru a amesteca.
Adăugați 1/2 cană (4 oz.) unt rece, tăiat în bucăți de 1/2 inch. Vârtej sau, cu un blender de patiserie, tăiați untul în amestec de făină până se formează bucăți de mărimea făinii de porumb.
Adăugați 1 ou mare și 1 gălbenuș mare de ou; învârtiți sau amestecați cu mâinile până când aluatul se reunește. Formați-vă într-o minge.