Tort Și Fructe La Grătar Cu Zmeură Picantă Și Sosuri Dulci De Catifea

Tort Și Fructe La Grătar Cu Zmeură Picantă Și Sosuri Dulci De Catifea
Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă de la countrycrock.com are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun ferm, prăjitură și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de lire la grătar cu sos de ciocolată mexicană și fructe tropicale, Tort De Catifea Cu Zmeură Roșie, și Crepe de catifea roșie cu umplutură de zmeură și cremă dulce de brânză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista