Tort înflorit al morților
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Flowery Cake of the Dead. Această rețetă face 16 porții cu 253 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, amestecul de tort de ciocolată, ouăle și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 226 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ziua cookie-urilor moarte, Marea Moartă Babaganoush, și Pâine pentru rețeta Zilei Morților.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți primele 5 ingrediente cu mixerul până se omogenizează; se toarnă într-o tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet. Inversați tortul pe placa de tort sau pe tavă. Frost cu bici rece.
Topiți ciocolatele (separat) conform instrucțiunilor de pe ambalaje; lingură în pungi de plastic resigilabile separate. Folosiți marker de pâslă pentru a desena forma craniului de 7x5 inci pe bucată de hârtie; bandă pe bucată de carton. Înfășurați bine cu folie de plastic.
Tăiați o bucată mică dintr-un colț inferior al pungii umplute cu ciocolată semi-dulce; folosiți pentru a urmări modelul craniului, apoi completați craniul cu ciocolata semi-dulce rămasă. La frigider 10 min. sau până la firmă.
Îndepărtați folia de plastic și craniul de ciocolată din carton; inversați craniul pe centrul tortului. Aruncați folia de plastic.
Tăiați o bucată mică de pe fundul pungii umplute cu ciocolată albă; folosiți pentru a desena fața craniului așa cum se arată în fotografie.
Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia fiecare marshmallow mare transversal în 5 bucăți; înmuiați părțile tăiate în zaharuri colorate. Decorați tortul cu flori de marshmallow, apăsând 5 bucăți de marshmallow, tăiate cu părțile în sus, împreună pentru a face fiecare floare.
Presărați zaharurile colorate rămase pe centrele de flori. A se păstra la frigider.