Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Flowery Cake of the Dead. Această rețetă face 16 porții cu 253 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați crema knudsen, amestecul de tort de ciocolată, ouăle și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 226 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ziua cookie-urilor moarte, Marea Moartă Babaganoush, și Pâine pentru rețeta Zilei Morților.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Bateți primele 5 ingrediente cu mixerul până se omogenizează; se toarnă într-o tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet. Inversați tortul pe placa de tort sau pe tavă. Frost cu bici rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Topiți ciocolatele (separat) conform instrucțiunilor de pe ambalaje; lingură în pungi de plastic resigilabile separate. Folosiți marker de pâslă pentru a desena forma craniului de 7x5 inci pe bucată de hârtie; bandă pe bucată de carton. Înfășurați bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Tăiați o bucată mică dintr-un colț inferior al pungii umplute cu ciocolată semi-dulce; folosiți pentru a urmări modelul craniului, apoi completați craniul cu ciocolata semi-dulce rămasă. La frigider 10 min. sau până la firmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
6
Îndepărtați folia de plastic și craniul de ciocolată din carton; inversați craniul pe centrul tortului. Aruncați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Tăiați o bucată mică de pe fundul pungii umplute cu ciocolată albă; folosiți pentru a desena fața craniului așa cum se arată în fotografie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
8
Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia fiecare marshmallow mare transversal în 5 bucăți; înmuiați părțile tăiate în zaharuri colorate. Decorați tortul cu flori de marshmallow, apăsând 5 bucăți de marshmallow, tăiate cu părțile în sus, împreună pentru a face fiecare floare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Presărați zaharurile colorate rămase pe centrele de flori. A se păstra la frigider.