Tort ușor de foaie de ciocolată cu glazură de unt Mocha

Tort ușor de foaie de ciocolată cu glazură de unt Mocha
Tort ușor de ciocolată cu glazură de unt de Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 968 calorii, 9g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr granulat, sare, pudră de cacao cu proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, Tort Mocha cu glazură de cremă de unt de alune, și Tort Galben Umed Cu Glazură De Unt Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 inci cu unt și făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți împreună făina măsurată, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți împreună cacao, apa clocotită și pudra de espresso într-un castron mic până se combină. Bateți încet laptele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Lichior De AluneLichior De Alune
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați untul măsurat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați zahărul și vanilia și continuați să bateți încă 4 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul. Opriți mixerul și răzuiți din nou părțile laterale ale bolului și ale paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați o treime din amestecul de făină și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se adaugă jumătate din amestecul de cacao și se amestecă până se încorporează. Continuați să adăugați amestecul de făină rămas și amestecul de cacao, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și netede. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă aluatul în vasul pregătit și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Coaceți timp de 15 minute, apoi rotiți vasul. Continuați să coaceți până când marginile tortului se îndepărtează ușor de vas și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese uscat cu doar câteva firimituri, cu aproximativ 15 până la 20 de minute în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet înainte de îngheț, cel puțin 2 ore.Pentru crema de unt mocha:umpleți o cratiță medie cu 2 centimetri de apă și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
MochaMocha
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Așezați pudra de espresso într-un castron mic, adăugați 1 linguriță de apă clocotită și amestecați până când pulberea s-a dizolvat; pune deoparte.Reduceți căldura la minim, astfel încât apa să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Așezați laptele și bomboanele dulci-amărui într-un vas termorezistent suficient de mare pentru a sta deasupra apei fără a-l atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Așezați vasul peste cratiță și amestecați până când ciocolata este topită și netedă. Se lasă deoparte până se răcește ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 5 până la 10 minute.Bateți untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați pudra de espresso dizolvată și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
16
Se toarnă ciocolata și se amestecă până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
17
Adăugați vanilia și sarea și amestecați până se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați încet zahărul pudră până când este încorporat și amestecul este cremos, aproximativ 1 1/2 minute. Măriți viteza la mare și amestecați până se luminează în culoare și pufos, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Întindeți toată glazura într-un strat uniform peste tortul răcit. Dacă nu intenționați să mâncați tortul în 4 ore, acoperiți-l cu folie de plastic și dați-l la frigider până la 3 zile. Înainte de servire, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 45 de minute pentru a scoate frigul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista