Tort Tăiat Cu Fluture
Butterfly Cut-Up tort ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Acest desert are 422 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 306 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cap la magazin și ridica bucată de carton acoperite, bomboane, glazura pufos biciuit, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 8 inci sau 9 inci. Înfășurați și înghețați 1 strat pentru alte utilizări. Refrigerați sau congelați stratul rămas 30 până la 60 de minute sau până când este ferm pentru o manipulare mai ușoară.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați partea tăiată în jos.
Tăiați tortul în jumătate; tăiați o crestătură pe fiecare parte tăiată, ușor sub centru, pentru a forma aripi așa cum se arată în diagramă. Pentru a face fluture, aranjați 2 aripi pe tava acoperită cu folie; folosiți 2 din resturile de bucăți crestate pentru a forma corpul, tundând dacă este necesar. Atașați piesele împreună cu o cantitate mică de glazură.
Întindeți un strat subțire de glazură deasupra și părțile laterale pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Frost tort întreg.
Se presară cu zaharuri colorate. Conturează aripile și corpul cu gel de decorare. Decorați aripile cu bomboane asortate după dorință.
Rulați rulouri de gustări de fructe pentru a face antene. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.