Tort tunel cu ciocolată și zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tortul tunel cu ciocolată și zmeură. O porție conține 714 calorii, 16 g de proteine și 39 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 1,71 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați colorant alimentar, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Tortul tunel cu ciocolată, Tortul tunel cu macaroon cu ciocolată și Tortul tunel cu macaroon cu ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adauga in amestecul smantana alternativ cu laptele, batand bine dupa fiecare adaugare.
Transferați într-un 10 inchi uns și înfăinat. tigaie tub.
Coaceți la 350° timp de 45-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se răcește 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Tăiați un 1 inch. tăiați partea de sus a prăjiturii; pus deoparte. Scobiți partea de jos a prăjiturii, lăsând 1 inch. coajă. Taiati prajitura scoasa in cuburi pentru a masura 1 cana; pus deoparte. (Păstrați prăjitura rămasă pentru o altă utilizare.)
Bate crema de branza pana devine pufoasa. Bateți treptat laptele, sucul de lămâie, extractul și colorantul alimentar, dacă doriți. Îndoiți 1 cană de topping bătut. Îndoiți fructele de pădure și cuburile de prăjitură rezervate în amestec. Umpleți tunelul cu amestec de cuburi de prăjitură; înlocuiți partea superioară.
Puneți amestecul de cuburi de tort deasupra prăjiturii până la 1 inch de margine și în gaura centrală a prăjiturii. Înghețați marginea de sus și părțile laterale ale tortului cu toppingul rămas.
Presărați migdale și zmeură suplimentară, dacă doriți. Chill.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.