Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tortul tunel cu ciocolată și zmeură. O porție conține 714 calorii, 16 g de proteine și 39 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 1,71 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați colorant alimentar, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Tortul tunel cu ciocolată, Tortul tunel cu macaroon cu ciocolată și Tortul tunel cu macaroon cu ciocolată.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate Prăjite și Zmeură Proaspătă Suplimentară, Opțional
Migdale Feliate Prăjite și Zmeură Proaspătă Suplimentară, Opțional
2 Până La 4 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați făina, cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adauga in amestecul smantana alternativ cu laptele, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Transferați într-un 10 inchi uns și înfăinat. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 350° timp de 45-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Se răcește 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Tăiați un 1 inch. tăiați partea de sus a prăjiturii; pus deoparte. Scobiți partea de jos a prăjiturii, lăsând 1 inch. coajă. Taiati prajitura scoasa in cuburi pentru a masura 1 cana; pus deoparte. (Păstrați prăjitura rămasă pentru o altă utilizare.)
8
Bate crema de branza pana devine pufoasa. Bateți treptat laptele, sucul de lămâie, extractul și colorantul alimentar, dacă doriți. Îndoiți 1 cană de topping bătut. Îndoiți fructele de pădure și cuburile de prăjitură rezervate în amestec. Umpleți tunelul cu amestec de cuburi de prăjitură; înlocuiți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Cafea Fierbinte Tare Caldă
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
9
Puneți amestecul de cuburi de tort deasupra prăjiturii până la 1 inch de margine și în gaura centrală a prăjiturii. Înghețați marginea de sus și părțile laterale ale tortului cu toppingul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
10
Presărați migdale și zmeură suplimentară, dacă doriți. Chill.
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.