Tort simplu cu fulgi de zăpadă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 239 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr glazură, tort rotund de Crăciun cm, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Fulgi De Zăpadă, Tort Cu Fulgi De Zăpadă, și Tort spumant cu fulgi de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți partea superioară a tortului de Crăciun cu miere.
Întindeți marțipanul, apoi tăiați-l pentru a se potrivi cu partea superioară a tortului, folosind tortul în sine sau forma de tort ca șablon.
Așezați marțipanul deasupra tortului, apoi apăsați ușor în jos.Bateți ușor albușurile cu o furculiță, doar pentru a le rupe, apoi bateți treptat zahărul cernut până când aveți o glazură care formează vârfuri moi. Bateți glicerina pentru a opri glazura să devină prea tare.
Răspândiți și rotiți gros glazura peste marțipan, apoi împrăștiați cu drajeuri de argint. Decorați înfășurând o panglică de argint și apoi panglica clară a fulgului de zăpadă.