Tort simplu cu fulgi de zăpadă

Tort simplu cu fulgi de zăpadă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 239 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr glazură, tort rotund de Crăciun cm, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Fulgi De Zăpadă, Tort Cu Fulgi De Zăpadă, și Tort spumant cu fulgi de zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți partea superioară a tortului de Crăciun cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Întindeți marțipanul, apoi tăiați-l pentru a se potrivi cu partea superioară a tortului, folosind tortul în sine sau forma de tort ca șablon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Așezați marțipanul deasupra tortului, apoi apăsați ușor în jos.Bateți ușor albușurile cu o furculiță, doar pentru a le rupe, apoi bateți treptat zahărul cernut până când aveți o glazură care formează vârfuri moi. Bateți glicerina pentru a opri glazura să devină prea tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
MarțipanMarțipan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Răspândiți și rotiți gros glazura peste marțipan, apoi împrăștiați cu drajeuri de argint. Decorați înfășurând o panglică de argint și apoi panglica clară a fulgului de zăpadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista