Tort Se Amestecă Rulouri De Drojdie
Nevoie de o pâine fără lactate? Rulourile de drojdie cu amestec de tort ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mac, apă caldă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 20%. Încercați Rulouri De Drojdie, Rulouri De Drojdie Cu Lot Mare, și Rulouri De Drojdie De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Se amestecă amestecul de făină și tort. Bateți până când aluatul este neted. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră. Ungeți ușor două foi de copt.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în runde.
Lăsați să se odihnească timp de 5 minute și apoi rotiți în cercuri de 12 inci.
Tăiați fiecare cerc în 10 pene.
Ungeți margarina topită pe cercuri.
Rulați pene, începând de la capătul larg.
Așezați pe foi de copt pregătite cu capătul ruloului pe fund.
Ungeți rulourile cu margarină și albuș de ou bătut.
Se presară cu semințe de mac. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.