Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Tortul rece cu smântână cu lămâie-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 50. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, ulei, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, și Tort Cu Strat De Smântână Din Sud - Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort, 1 cană smântână, ouă și ulei într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie cu tub de 10 căni sau tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 10 min. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe raft; îndepărtați ușor tigaia. Tort rece complet.
Se amestecă smântâna rămasă, nuca de cocos și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă ușor biciul rece. Utilizați pentru a prăji tortul.