Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos

Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Tortul rece cu smântână cu lămâie-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 50. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, ulei, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, și Tort Cu Strat De Smântână Din Sud - Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți amestecul de tort, 1 cană smântână, ouă și ulei într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă în tigaie cu tub de 10 căni sau tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 10 min. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe raft; îndepărtați ușor tigaia. Tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se amestecă smântâna rămasă, nuca de cocos și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă ușor biciul rece. Utilizați pentru a prăji tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista