Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos

Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Tortul rece cu smântână cu lămâie-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 94 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 50. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, ulei, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, și Tort Cu Strat De Smântână Din Sud - Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Bateți amestecul de tort, 1 cană smântână, ouă și ulei într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă în tigaie cu tub de 10 căni sau tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 10 min. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe raft; îndepărtați ușor tigaia. Tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Se amestecă smântâna rămasă, nuca de cocos și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă ușor biciul rece. Utilizați pentru a prăji tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista