Tort rapid și ușor de cartofi dulci
Această rețetă face 12 porții cu 33 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de cartofi dulci rapid și ușor ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați glazura de brânză cremă betty rich & creamy, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Cartofi Dulci, Tort De Cartofi Dulci, și Tort De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia pentru tort angel food (tub) de 10 inci cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, cartofii dulci, laptele, nucșoara și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 3 minute, răzuire castron ocazional.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul este maro auriu. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Tort de îngheț cu glazură.