Tort proaspăt de pere cu brânză albastră
Tortul proaspăt de pere cu brânză albastră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, margarină, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 32%. Încercați Salată De Pere Cu Brânză Albastră, Salată De Pere Și Brânză Albastră, și Pizza cu brânză albastră și pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 2/3 cană de zahăr, 1/2 cană de brânză albastră și margarină într-un castron; bate la viteza mare a unui mixer până se omogenizează.
Adăugați lapte, albușuri și vanilie; bate bine.
Combinați 1 1/3 căni de făină și praful de copt.
Se adaugă la amestecul de brânză, amestecând doar până se umezește.
Întindeți aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Aranjați feliile de pere într-un singur strat în 3 rânduri deasupra aluatului, apăsând ușor feliile de pere în aluat.
Combinați 1/4 cană de făină și 3 linguri de zahăr într-un castron; tăiați brânza rămasă cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.