Cameriste de Onoare
Servitoarele de onoare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Servitoare de Onoare (Tarte), Cameriste o-Muls shake-uri, și Honor Roll.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană de făină și 1 lingură de zahăr.
Tăiați în 1/4 cană de unt până când este mai mic decât mazărea.
Presărați câte 1 lingură de lapte pe rând peste aluat până se umezește. Formați aluatul într-o bilă. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați în 2 cercuri de 1/2 inch folosind un tăietor de biscuiți sau biscuiți. Apăsați cercuri în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale mini-cupelor de brioșă ungreate. pune deoparte.
Într-un castron mediu, smântână împreună 2 linguri unt, 3/4 cană zahăr și 1 lingură făină. Bateți ouăle și sherry-ul, apoi amestecați migdalele măcinate.
Așezați 1/4 linguriță de gem în fundul cupelor căptușite. Acoperiți cu 1 lingură de amestec de migdale.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blaturile se rumenesc ușor. Lăsați să se răcească ușor înainte de a scoate din cutii de briose pentru a se răci pe rafturi de sârmă.