Tort Picant De Morcovi

Tort Picant De Morcovi
Tortul de morcov picant necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, apă, supă de roșii condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Baie Picantă De Morcovi, și Brioșe Picante De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 10 inci Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron, amestecați împreună amestecul de tort, supa de roșii, apa, ouăle, uleiul de canola, morcovul și nucile pecan până când amestecul formează un amestec neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Ulei De CanolaUlei De Canola
Amestec De TortAmestec De Tort
MorcovMorcov
Nuci PecanNuci Pecan
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute. Răsturnați tigaia și întoarceți tortul pe un suport de răcire; se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron, amestecați zahărul cofetarilor cu sucul de lămâie până se omogenizează; stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista