Tort Picant De Morcovi
Tortul de morcov picant necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, apă, supă de roșii condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Baie Picantă De Morcovi, și Brioșe Picante De Morcovi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 10 inci Bundt.
Într-un castron, amestecați împreună amestecul de tort, supa de roșii, apa, ouăle, uleiul de canola, morcovul și nucile pecan până când amestecul formează un amestec neted.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute. Răsturnați tigaia și întoarceți tortul pe un suport de răcire; se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron, amestecați zahărul cofetarilor cu sucul de lămâie până se omogenizează; stropiți glazura peste tort.