Tort Mix Ciocolată Unt De Arahide Cookie-Uri

Tort Mix Ciocolată Unt De Arahide Cookie-Uri
Tort Mix Ciocolata unt de arahide Cookie-uri necesită în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 54. O porție conține 105 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de betty chocolate Fudge cake mix, unt de arahide cremos, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1730 de oameni au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 30%. Încercați Unt De Arahide Ciocolata Chip Tort Se Amestecă Cookie-Uri, Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, și Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191° (350F pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 3/4 cană de unt de arahide, apa, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până la amestecare. Amestecați ușor chipsurile de ciocolată. Pe foaia de prăjituri, aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
În castron mediu, se amestecă împreună ingrediente glazura. Cookie-uri de îngheț cu glazură. Magazin acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții54
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista