Tort Mexican Cu Ciocolată Cu Gheață
Tort Mexican ciocolata Icebox ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $ 8.75 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 4709 calorii, 84G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Gheață Cu Ciocolată Caldă, Tort De Ciocolată Icebox, și Tort Mocha Chocolate Icebox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos a 9-inch-diametru springform pan cu ladyfingers. Aliniați laturile tigaiei cu ladyfingers, ladyfingers în picioare unul lângă altul și cu partea rotunjită în afară. Se amestecă 3/4 cană frișcă, ciocolată neîndulcită și 1/4 cană zahăr într-o cratiță mică grea la foc mic până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Scoateți cratița de pe foc și răciți-o la temperatura camerei.
Folosind mixerul electric, bateți 1 cană de zahăr pudră, unt și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în amestecul de ciocolată răcit.
Combinați restul de 2 căni de smântână, 2 linguri de zahăr pudră, 1 linguriță de vanilie și scorțișoară într-un alt castron mare. Folosind bătăi curate și uscate, bateți până se formează vârfuri ferme. Îndoiți jumătate din amestecul de frișcă în amestecul de ciocolată.
Întindeți jumătate din umplutura de ciocolată în tigaia căptușită cu degete. Top cu strat de ladyfingers, apoi restul de umplere ciocolata. Pipeți sau întindeți amestecul de frișcă rămas peste umplutură.
Se presară cu ciocolată semidulce rasă. Se da la frigider pana la ferm, cel putin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Scoateți părțile de tigaie din tort și serviți.