Tort Margarita Angel
Margaritan Angel Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 186 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, tequila, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Margarita, Tort Margarita, și Tort Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 3/4 cană de zahăr, amestecând cu un bici.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în coajă, vanilie și 1 1/2 lingurițe de suc.
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de oua;pliați. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană la un moment dat.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați pe placă.
Pentru a pregăti glazura, combinați 3 linguri de zahăr și ingredientele rămase într-o cratiță mică; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute sau până când zahărul se dizolvă, amestecând ocazional. Pierce întreaga suprafață de tort din belșug cu un băț; burniță glazura peste tort.
Lăsați să stea 10 minute.