Tort Mare De Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Big Burger Cake. Această rețetă servește 10. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de susan, apă, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite mari și pufoase din lapte copt, Tort Burger ' n ' Hot Dog, și Tort Burger.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.ungeți 1 caserolă rotundă de 1/2 litru cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mediu, bateți amestecul de tort, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 3 minute.
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți tortul din caserolă și așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi egale. Congelați bucățile descoperite aproximativ 1 oră pentru o înghețare mai ușoară, dacă doriți.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și untul de arahide cu lingura sau mixerul electric la viteză mică. Se amestecă 1/4 cană de lapte. Bateți până se omogenizează și se întinde. Dacă este necesar, amestecați lapte suplimentar, 1/2 linguriță odată.
Așezați stratul de tort de jos pe placa de servire. Partea de îngheț numai a stratului.
Se amestecă 3/4 cană din glazura rămasă și cacao; dacă este necesar, amestecați 1 până la 3 lingurițe de lapte până se întinde. Înghețați partea superioară a stratului inferior cu o parte din glazura de cacao.
Așezați stratul mijlociu (hamburger) deasupra; partea superioară a înghețului și partea laterală a stratului mijlociu cu glazura de cacao rămasă.
Stropiți partea stratului mijlociu cu conserve pentru a arăta ca ketchup.
Așezați stratul rămas (rotunjit) deasupra. Înghețați cu glazura rămasă. Se presara imediat partea de sus a tort cu semințe de susan.