Tort Mare De Burger

Tort Mare De Burger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Big Burger Cake. Această rețetă servește 10. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de susan, apă, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite mari și pufoase din lapte copt, Tort Burger ' n ' Hot Dog, și Tort Burger.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.ungeți 1 caserolă rotundă de 1/2 litru cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți amestecul de tort, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în caserolă.
4
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți tortul din caserolă și așezați partea rotunjită în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi egale. Congelați bucățile descoperite aproximativ 1 oră pentru o înghețare mai ușoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
6
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și untul de arahide cu lingura sau mixerul electric la viteză mică. Se amestecă 1/4 cană de lapte. Bateți până se omogenizează și se întinde. Dacă este necesar, amestecați lapte suplimentar, 1/2 linguriță odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Așezați stratul de tort de jos pe placa de servire. Partea de îngheț numai a stratului.
8
Se amestecă 3/4 cană din glazura rămasă și cacao; dacă este necesar, amestecați 1 până la 3 lingurițe de lapte până se întinde. Înghețați partea superioară a stratului inferior cu o parte din glazura de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
9
Așezați stratul mijlociu (hamburger) deasupra; partea superioară a înghețului și partea laterală a stratului mijlociu cu glazura de cacao rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Pudră De CacaoPudră De Cacao
10
Stropiți partea stratului mijlociu cu conserve pentru a arăta ca ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
11
Așezați stratul rămas (rotunjit) deasupra. Înghețați cu glazura rămasă. Se presara imediat partea de sus a tort cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista