Tort mai ușor cu lămâie

Tort mai ușor cu lămâie
Dacă aveți despre 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, tortul mai ușor de lămâie ar putea fi uimitor lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest desert are 247 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. 492 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de migdale măcinate, ouă, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Lămâie Mai Ușor, Tort Cu Lămâie, și Tort cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți ușor o formă de tort rotundă de 20 cm x 5 cm adâncime și tapetați baza cu pergament de copt. Pentru tort, puneți făina, praful de copt, migdalele măcinate și mămăliga într-un bol mare de amestecare. Se amestecă coaja de lămâie și zahărul, apoi se face o baie în centru. Bateți ouăle într-un castron, apoi amestecați iaurtul. Sfat acest amestec împreună cu uleiul în baie (Vezi numărul pas cu pas 1), apoi amestecați scurt și ușor cu o lingură mare de metal, astfel încât totul să fie combinat, fără a se amesteca prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MamaligaMamaliga
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Puneți amestecul în tablă și nivelați partea superioară (pasul 2).
4
Coaceți timp de 40 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată. Acoperiți ușor cu folie pentru ultimele 5-10 minute dacă începe să se rumenească prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
În timp ce prăjitura se gătește, faceți siropul de lămâie. Răsturnați zahărul tos într-o cratiță mică cu sucul de lămâie și 75 ml apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat. Ridicați focul, fierbeți timp de 4 minute până când este ușor redus și siropos, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească scurt în formă. În timp ce este încă cald, scoateți-l din tablă, îndepărtați hârtia de căptușeală și așezați tortul pe un suport de sârmă așezat peste o tavă de copt sau similar. Folosiți o frigăruie pentru a face o mulțime de găuri mici pe toată partea de sus a tortului (Pasul 3). Lingurați încet peste jumătate din siropul de lămâie (pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
și lăsați-l să se înmoaie. Lingurați peste restul în același mod, perindând și marginile și părțile laterale ale tortului cu ultimul sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista