Tort Festiv De Afine

Tort Festiv De Afine
Tortul festiv de afine este un desert sudic. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 250 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Baie Festivă De Afine, Băutură Festivă De Afine, și Salată Festivă De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouă; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu zară. Se amestecă afine, curmale și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DateDate
4
Se întinde într-un 10-in uns și făinat. tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți la 350 de euro timp de 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute. Între timp, pentru glazură, încălziți sucul de portocale și zahărul într-o cratiță mică până se dizolvă zahărul. Răsturnați tortul pe o farfurie de servire. Cu o scobitoare, faceți găuri în tort. Lingura glazura peste tort. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
PunchPunch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Garnisiți cu mentă și afine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista