Tort Espresso Brownie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Espresso Brownie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Espresso Brownie Bites, Espresso-Shortbread Brownie Baruri, și Fudgy Espresso Brownie Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați 1/2 cană de unt și ciocolata neîndulcită. Se amestecă adesea la foc mic până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se bate în zahăr granulat, 3 linguri de pudră de espresso, ouăle și vanilia până se omogenizează bine. Se amestecă făina doar până se încorporează.
Se toarnă aluatul într - o tigaie de tort de 8 sau 9 inci ușor unsă cu unt, cu jantă detașabilă (Vezi notele).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când centrul revine când este apăsat ușor, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră.
Într-un castron, combinați restul de 1/4 cană de unt și 1 lingură de pudră espresso cu zahărul pudră și 2 linguri de lichior. Cu un mixer electric la viteză medie, bateți amestecul până când este neted și pufos, adăugând până la încă 1 lingură de lichior, dacă este necesar, pentru a face un amestec neted, tartinabil.
Se întinde uniform pe partea de sus a tortului brownie rece.
Așezați chipsurile de ciocolată într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 litru.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) la intervale de 15 secunde, stoarcând ciocolata între intervale, până se topește și se omogenizează, aproximativ 1 1/4 minute în total. Strângeți ciocolata într-un colț al pungii, apoi tăiați aproximativ 1/4 inch din acel colț. Pipă ciocolată decorativ peste cremă de unt. Se răcește până când ciocolata este fermă, cel puțin 30 de minute.
Chiar înainte de servire, scoateți janta tigaiei.
Tăiați tortul brownie în pene și așezați-l pe farfurii.