Tort Eclair De Ciocolată
Ciocolata Eclair Torte ia în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest desert are 248 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, zahăr de cofetărie, lapte și făină. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Eclair De Ciocolată, Eclair Torte, și Torte De Aur.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa și untul la fiert.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie cerată. Trage un 10-in. cerc pe hârtia cerată. Ungeți hârtia. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite chiar în interiorul conturului cercului.
Coaceți la 400 de euro timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Transferați pe un suport de sârmă. Înțepați imediat cu o furculiță și răciți complet.
Tăiați treimea superioară a pufurilor. Scoateți și aruncați aluatul moale din interior.
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți laptele, amestecurile de budincă și vanilia timp de 2 minute; lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Îndoiți în topping biciuit.
Așezați inelul de jos al pufurilor de cremă pe un platou de servire. Lingura de umplere în interior. Sus cu inel de sus. La frigider.
Pentru glazură, într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul cu lapte; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Adăugați zahărul cofetarilor și amestecați până se omogenizează. Se răcește timp de 5 minute.
Stropiți deasupra tortului.
Serviți imediat. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "