Tort Dublu-Ghimbir

Tort Dublu-Ghimbir
Tortul cu ghimbir dublu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 202 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ienibahar măcinat, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Tort dublu-ghimbir cu zahăr brun Mascarpone frisca, și Dublu ginger gingerbread bărbați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați melasă; bate 1 minut. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Combinați făinurile și următoarele 4 ingrediente (făinurile prin ienibahar) într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit; atingeți brusc tigaia o dată pe blat pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Se presară cu ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se scoate din tigaie; se servește cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista