Tort Dublu De Marmură De Ciocolată
Tort dublu de marmură de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 489 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Marmură Cu Ciocolată-Yam, Tort De Marmură De Ciocolată, și Tort De Marmură De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o făină o tigaie cu tub de 10 inci.
Combinați 1/3 cană de coca și 1/2 cană de zahăr alb și amestecați bine.
Într-un castron mare, bateți albușurile până se înăbușesc și dați deoparte.
Într-un alt bol, cremă untul cu 1 cană de zahăr și zahărul brun. Bateți gălbenușurile de ou, apoi vanilia și smântâna.
Într-un alt bol, amestecați făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu. Bateți în amestecul cremă. Amestecați aproximativ 1/3 din albușurile de ou în aluat pentru a-l ușura și apoi pliați restul ușor, dar bine.
Întindeți aproximativ 1/4 din aluat într-o tigaie cu tub unsă și făinată și presărați cu aproximativ 1/3 din amestecul de cacao-zahăr. Continuați să repetați straturile, terminând cu aluatul. Cu un cuțit, rotiți ușor amestecul de aluat și cacao împreună
Coaceți la 325 grade F (175 grade C) timp de 1 3/4 ore sau până când se testează cu o scobitoare.
Se lasă să se răcească pe un raft. Face 16 până la 20 de porții.