Tort Dublu De Marmură De Ciocolată

Tort Dublu De Marmură De Ciocolată
Tort dublu de marmură de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 489 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Marmură Cu Ciocolată-Yam, Tort De Marmură De Ciocolată, și Tort De Marmură De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o făină o tigaie cu tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Combinați 1/3 cană de coca și 1/2 cană de zahăr alb și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
2
Într-un castron mare, bateți albușurile până se înăbușesc și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un alt bol, cremă untul cu 1 cană de zahăr și zahărul brun. Bateți gălbenușurile de ou, apoi vanilia și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un alt bol, amestecați făina, cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu. Bateți în amestecul cremă. Amestecați aproximativ 1/3 din albușurile de ou în aluat pentru a-l ușura și apoi pliați restul ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți aproximativ 1/4 din aluat într-o tigaie cu tub unsă și făinată și presărați cu aproximativ 1/3 din amestecul de cacao-zahăr. Continuați să repetați straturile, terminând cu aluatul. Cu un cuțit, rotiți ușor amestecul de aluat și cacao împreună
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Coaceți la 325 grade F (175 grade C) timp de 1 3/4 ore sau până când se testează cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Se lasă să se răcească pe un raft. Face 16 până la 20 de porții.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista