Tort Dublu Cu Ganache Espresso

Tort Dublu Cu Ganache Espresso
Tort dublu Shot Espresso Ganache ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Dublu Împușcat, Tort Dublu De Căpșuni Cu Ganache De Ciocolată, și Espresso Martini Jeleu Shot.

Instrucțiuni

1
Așezați un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 în. pătrat). Înfășurați în siguranță folia în jurul tăvii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Într-o cratiță grea la foc mic, topiți ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Combinați espresso și zahăr până când zahărul este dizolvat; se amestecă în amestec de ciocolată. Rece la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Într-un castron mare, bateți ouăle la viteză medie timp de 1 minut. Bateți la viteză mare timp de 4 minute mai mult sau până când este gros și de culoare lămâie. Bateți treptat în amestecul de ciocolată răcit până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1-1/2 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 400 de minute timp de 19-22 de minute sau până când temperatura ajunge la 160 de minute și partea de sus apare setată. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Răspândiți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
12
Garnisiți după dorință. Refrigerați resturile.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista