Tort dublu Shot Espresso Ganache ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Dublu Împușcat, Tort Dublu De Căpșuni Cu Ganache De Ciocolată, și Espresso Martini Jeleu Shot.
Instrucțiuni
1
Așezați un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 în. pătrat). Înfășurați în siguranță folia în jurul tăvii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Într-o cratiță grea la foc mic, topiți ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Combinați espresso și zahăr până când zahărul este dizolvat; se amestecă în amestec de ciocolată. Rece la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Într-un castron mare, bateți ouăle la viteză medie timp de 1 minut. Bateți la viteză mare timp de 4 minute mai mult sau până când este gros și de culoare lămâie. Bateți treptat în amestecul de ciocolată răcit până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1-1/2 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți la 400 de minute timp de 19-22 de minute sau până când temperatura ajunge la 160 de minute și partea de sus apare setată. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă espresso.