Tort Dublu Cu Ganache Espresso
Tort dublu Shot Espresso Ganache ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Dublu Împușcat, Tort Dublu De Căpșuni Cu Ganache De Ciocolată, și Espresso Martini Jeleu Shot.
Instrucțiuni
Așezați un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 în. pătrat). Înfășurați în siguranță folia în jurul tăvii.
Într-o cratiță grea la foc mic, topiți ciocolata și untul.
Combinați espresso și zahăr până când zahărul este dizolvat; se amestecă în amestec de ciocolată. Rece la călduță.
Într-un castron mare, bateți ouăle la viteză medie timp de 1 minut. Bateți la viteză mare timp de 4 minute mai mult sau până când este gros și de culoare lămâie. Bateți treptat în amestecul de ciocolată răcit până când nu rămân dungi.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1-1/2 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Coaceți la 400 de minute timp de 19-22 de minute sau până când temperatura ajunge la 160 de minute și partea de sus apare setată. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă espresso.
Garnisiți după dorință. Refrigerați resturile.