Tort Doberge (Dobash)

Tort Doberge (Dobash)
Tortul Doberge (Dobash) necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 567 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, amestec instant de budincă de ciocolată, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tort Doberge, Tort Doberge Cu Lămâie, și Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați 5 tigăi de tort de 8 inci și tapetați-le cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună amestecul de tort, praful de copt, făina și zahărul într-un bol mare de amestecare. Cu un mixer electric, bateți amestecul cu apă, ulei vegetal și albușuri de ou la viteză mică până când se amestecă bine; creșteți viteza la mediu și bateți 2 minute. Scoateți 1 cană de aluat în fiecare dintre cele 5 tigăi de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt așezate la mijloc, aproximativ 8 minute; urmăriți cu atenție, astfel încât prăjiturile subțiri să nu se ardă. Se răcește în tigăi timp de 10 minute, apoi se scoate pe rafturile de sârmă pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateți amestecul de budincă de ciocolată cu 2 căni de lapte într-un castron până se amestecă bine; lăsați să stea 2 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați un strat de tort pe un vas de servit și întindeți cu aproximativ 1/2 cană de budincă; repetați cu straturile rămase și budinca, terminând cu un strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Într-un castron, zdrobiți crema de brânză și untul împreună până se combină bine; se amestecă zahărul cofetarilor, pudra de cacao, extractul de vanilie și laptele, adăugând încet și amestecând laptele, după cum este necesar, pentru a face o glazură tartinabilă. Gheață partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazură. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista