Tort delicios de morcovi scrummy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de morcovi delicios. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 15 și costă 43 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de portocală, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5302 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Rucola Caldă Scrummy, Tort Delicios De Dovleac, și Yummy s ' more gustare tort.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / fan160C / gaz
Ungeți și tapetați baza și părțile laterale ale unei forme de tort pătrate de 18 cm cu pergament de copt.
Sfat 175g zahăr muscovado ușor, 175ml ulei de floarea soarelui și 3 ouă mari bătute într-un bol mare de amestecare. Se amestecă ușor cu o lingură de lemn. Se amestecă 140g morcovi răzuți, 100g stafide și coaja rasă de 1 portocală mare.
Cerneti 175g faina auto-crescatoare, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita scortisoara macinata si lingurita nucsoara rasa in castron.
Se amestecă totul împreună, amestecul va fi moale și aproape curgător.
Se toarnă amestecul în cositorul pregătit și se coace timp de 40-45 de minute sau până când se simte ferm și elastic când îl apăsați în centru.
Se răcește în cutie timp de 5 minute, apoi se stinge, se curăță hârtia și se răcește pe un suport de sârmă. (Puteți îngheța tortul în acest moment dacă doriți să îl serviți la o dată ulterioară.)
Bateți 175g zahăr glazură și 1-2 linguri de suc de portocale într-un castron mic până când este neted, doriți glazura la fel de curgătoare ca o singură cremă.
Puneți tortul pe o farfurie de servire și stropiți cu îndrăzneală glazura înainte și înapoi în linii diagonale deasupra, lăsând-o să picure pe laturi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu morcovi. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "