Tort De Șifon De Arțar-Nuc

Tort De Șifon De Arțar-Nuc
Tortul de șifon de arțar-nuc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 16. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de tort, toppingul biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort De Șifon De Nucă, Tort De Nuc De Arțar, și Tort De Arțar-Nuc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigaia rotundă de 2 (8 inci) cu spray de gătit; linia de jos a tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Puneți ușor făina de tort în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Combinați făina de tort, 1/2 cană de zahăr și praful de copt într-un bol mare; amestecați cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină De TortFăină De Tort
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați făină de nuc; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
6
Combinați 1/2 cană sirop, ulei și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Se adaugă în amestecul de făină; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Bateți sarea și albușurile cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri moi folosind bătătoare curate și uscate. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de făină; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Lingurați în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește timp de 5 minute în tigăi pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți din tigăi; îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet pe rafturile de sârmă.
11
Pentru a pregăti crema de arțar, combinați 2/3 cană sirop și următoarele 3 ingrediente (prin strop de sare) într-o cratiță mică și amestecați până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
12
Scoateți din căldură. Acoperiți și răciți. Îndoiți ușor în topping biciuit. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți cu 1 cană cremă de arțar. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
14
Întindeți crema de arțar rămasă peste partea superioară și părțile laterale ale tortului. Aranjați jumătățile de nuc deasupra. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista