Tort De Șifon Cu Condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu șifon cu condimente. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr pudră, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Chinezesc Din Sifon Cu Ciocolată Cu Cinci Condimente, Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari}, și Tort De Șifon.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Într-un alt castron mare, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele.
Adăugați apă, ulei și gălbenușuri de ou; bateți cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează. Se toarnă treptat amestecul de gălbenuș de ou peste albușurile bătute, împăturindu-se cu spatula de cauciuc doar până se omogenizează.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Coaceți 55 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie sau sticlă rezistentă la căldură.
Lăsați să stea aproximativ 2 ore sau până când tortul este complet rece. Rulați cuțitul sau spatula metalică lungă în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, untul și vanilia. Se amestecă în apă, câte 1 lingură, până se omogenizează și consistența siropului gros.
Întindeți glazura deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.