Tort De Șifon Cu Condimente

Tort De Șifon Cu Condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu șifon cu condimente. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr pudră, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Chinezesc Din Sifon Cu Ciocolată Cu Cinci Condimente, Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari}, și Tort De Șifon.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
3
Într-un alt castron mare, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați apă, ulei și gălbenușuri de ou; bateți cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează. Se toarnă treptat amestecul de gălbenuș de ou peste albușurile bătute, împăturindu-se cu spatula de cauciuc doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
6
Coaceți 55 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe pâlnie sau sticlă rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
PâlniePâlnie
TigaieTigaie
8
Lăsați să stea aproximativ 2 ore sau până când tortul este complet rece. Rulați cuțitul sau spatula metalică lungă în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, untul și vanilia. Se amestecă în apă, câte 1 lingură, până se omogenizează și consistența siropului gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Întindeți glazura deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista