Tort De Înghețată Cu Ciocolată Și Cireșe

Tort De Înghețată Cu Ciocolată Și Cireșe
Tortul de înghețată cu ciocolată și cireșe necesită aproximativ 9 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 480 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 16 fursecuri în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt; acoperiți și procesați până se amestecă. Apăsați în springform pan, 9X3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este ferm. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Înfășurați în afara tăvii cu formă de arc cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Întindeți înghețata de cireșe peste crusta răcită. Înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Presărați fursecuri tocate și 1/2 cană de chipsuri de ciocolată peste înghețata de cireșe; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
8
Întindeți înghețata de vanilie deasupra. Aruncați sosul de fudge peste înghețată în linguri mici; se învârte ușor în înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
9
Se presară cu 1/2 cană de chipsuri de ciocolată rămase; apăsați ușor. Congelați aproximativ 8 ore până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
10
Pentru a servi, lăsați să stea la temperatura camerei 5 până la 10 minute. Îndepărtați cu grijă partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Tăiați desertul în pene. Completați fiecare pană cu frișcă și vișine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista