Tort De Zăpadă
O porție conține 977 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,59 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de mentă, băț de mentă gigant, bomboane rotunde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Om De Zăpadă, Tort De Zăpadă, și Tort De Condimente Pentru Om De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și laturile a 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort; deoparte. Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul, ouăle și extractul. Folosiți un mixer electric pentru a bate la viteză mică timp de 1 minut. Răzuiți vasul și apoi bateți la viteză medie timp de 2 minute sau până când aluatul este neted. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 35 de minute sau până când centrul testerului iese curat.
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 5 minute.
Scoateți din tigăi și transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci complet. ;
Cu un mixer de mână, bateți albușurile cu sucul de lămâie sau extrageți până se spumează.
Adăugați zahărul pudră cernut și bateți la viteză mică până când este combinat, neted și strălucitor. Întoarceți-vă la înălțime și bateți aproximativ 5 minute până când sunt rigide și lucioase.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți, și transferați într-o pungă de patiserie pentru a țeava pe fursecuri. ;
Aliniați partea din spate a unei tăvi cu folie de aluminiu.
Așezați benzi late de 4 inci de hârtie pergament în jurul marginii tăvii pentru a menține folia curată în timp ce decorați tortul.
Așezați rundele de tort una lângă alta pe tava de foi căptușită. Feliați o parte de pe fiecare cupcake.
Așezați cupcakes-urile una lângă alta la un capăt al unei rotunde de tort, cu partea tăiată/plată orientată în sus (aceasta va fi partea superioară a pălăriei de sus). Înghețați atât prăjiturile, cât și cupcakes-urile cu glazură, astfel încât să pară că o pălărie se sprijină pe capul unui om de zăpadă care se sprijină pe un corp.
Scoateți hârtia pergament.
Întindeți sau stropiți treimea inferioară a tigaiei cu niște glazură regală (glazura regală va acționa ca lipici pentru nucă de cocos).
Presărați nuca de cocos peste glazura regală pentru a imita zăpada. Așezați la întâmplare 20 de păpuși de glazură regală în jurul restului tăvii de foi.
Așezați prăjiturile cu fulgi de zăpadă pe fiecare păpușă de glazură regală. Decorați pălăria omului de zăpadă cu rânduri de mentă albastră, începând chiar de la vârful capului omului de zăpadă și lucrând pe cupcakes. Pentru a decora fața, folosiți torturile de mentă pentru ochi, așezați un punct mic de glazură regală în centrul fiecărei plăcinte și așezați un jeleu albastru deasupra glazurii Regale. Folosiți picătura de gumă portocalie pentru nas și bomboanele acoperite cu bomboane albastre pentru zâmbet. Pentru a face butoanele să înmoaie partea plată a unei bomboane tari în glazura regală și apoi în zahărul decorativ colorat și așezați-l pe pieptul omului de zăpadă; repetați cu restul de 2 bomboane tari. Luați benzi de fructe de 2 bucăți (8 inci) și legați-le într-un nod. Drapați fâșii de fructe peste locul în care se întâlnesc cele 2 runde de tort pentru a face o eșarfă. Pentru a face "mătură", luați o bucată lungă de fructe de 3 inci și tăiați fundul de 2 inci în benzi subțiri.
Așezați o cantitate mică de glazură regală la capătul bastonului de bomboane de dimensiuni mari și așezați capătul neacoperit al benzii de fructe pe glazura regală. Utilizați gumdrops mari albe pentru a face mâinile.
Așezați și bastonul de bomboane lângă una dintre mâini. ;