Tort de zară cu gem de lapte acru și cireșe braconate cu Gin
Această rețetă servește 16. O porție conține 305 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă $1.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul de zară cu gem de lapte acru și cireșe braconate cu Gin ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Lapte De Migdale Cu Cireșe, Tort Bundt Cu Lapte De Banane Cu Cireșe, și Tort de zară cu Riesling-pere braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și tigaie cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți bicarbonatul de sodiu, sarea și 2 căni de făină într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și tigaie cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Bateți bicarbonatul de sodiu, sarea și 2 căni de făină într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Folosind un mixer electric, bateți zahărul și 1 1/4 căni de unt într-un alt castron mediu până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a se amesteca între adaosuri și răzuind părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Reduceți viteza mixerului la scăzut și, cu motorul pornit, adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri alternând cu zară în 2 adaosuri, începând și terminând cu ingrediente uscate. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
8
Coaceți până când tortul este auriu și un tester introdus în centru iese curat, 40-45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați tortul să se răcească înainte de a ieși.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
10
Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 2 zile înainte. A se păstra bine înfășurat la temperatura camerei.
1
Aduceți laptele și zahărul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul; reduceți focul și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când amestecul măsoară 1/4 cană, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mic; se lasă să se răcească (se va îngroșa pe măsură ce stă).
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateti in CR aproxormme fra fra, capac, și chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Faceți înainte: gemul se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
1
Aduceți cireșe, gin, zahăr, fructe de ienupăr și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; reduceți focul și fierbeți până când lichidul este siropos, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Cireșe
Zahăr
Apă
Gin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lasă să se răcească.
3
Puneți câteva bucăți de gem pe farfurii. Rupeți tortul în bucăți și aranjați-l în jurul gemului. Se acoperă cu cireșe și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Fenicul
Gem
4
Faceți înainte: cireșele pot fi braconate cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.