Tort de zară cu gem de lapte acru și cireșe braconate cu Gin

Tort de zară cu gem de lapte acru și cireșe braconate cu Gin
Această rețetă servește 16. O porție conține 305 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă $1.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul de zară cu gem de lapte acru și cireșe braconate cu Gin ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Lapte De Migdale Cu Cireșe, Tort Bundt Cu Lapte De Banane Cu Cireșe, și Tort de zară cu Riesling-pere braconate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și tigaie cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți bicarbonatul de sodiu, sarea și 2 căni de făină într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și tigaie cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Bateți bicarbonatul de sodiu, sarea și 2 căni de făină într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Folosind un mixer electric, bateți zahărul și 1 1/4 căni de unt într-un alt castron mediu până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a se amesteca între adaosuri și răzuind părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Reduceți viteza mixerului la scăzut și, cu motorul pornit, adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri alternând cu zară în 2 adaosuri, începând și terminând cu ingrediente uscate. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
8
Coaceți până când tortul este auriu și un tester introdus în centru iese curat, 40-45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați tortul să se răcească înainte de a ieși.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Faceți înainte: tortul poate fi făcut cu 2 zile înainte. A se păstra bine înfășurat la temperatura camerei.
1
Aduceți laptele și zahărul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul; reduceți focul și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când amestecul măsoară 1/4 cană, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron mic; se lasă să se răcească (se va îngroșa pe măsură ce stă).
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateti in CR aproxormme fra fra, capac, și chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Faceți înainte: gemul se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
1
Aduceți cireșe, gin, zahăr, fructe de ienupăr și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; reduceți focul și fierbeți până când lichidul este siropos, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
CireșeCireșe
ZahărZahăr
ApăApă
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lasă să se răcească.
3
Puneți câteva bucăți de gem pe farfurii. Rupeți tortul în bucăți și aranjați-l în jurul gemului. Se acoperă cu cireșe și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
FeniculFenicul
GemGem
4
Faceți înainte: cireșele pot fi braconate cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista