Orange vis Torte necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 240 calorii. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți lapte, cremă de brânză, topping bătut în carton și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Vis Cu Ciocolată Albă, Tort De Vis Cu Alune De Ciocolată Fără Gluten, și Visul Portocaliu.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă în apă rece. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute sau până când este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Îndoiți în 3 căni de topping biciuit; pus deoparte. Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează; bate treptat în lapte. Îndoiți restul de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Cremă De Brânză
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Ungeți fundul unui 9-in. tigaie cu formă de arc; se presară cu firimituri de cracker. Aranjați degetele în jurul marginii tigaiei. Puneți deoparte 1-1 / 2 căni din amestecul de portocale. Alternativ, lingurați amestecul de brânză cremă și amestecul de portocale rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Cremă De Brânză
8 Lingurite Lichior RumChata
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Întindeți deasupra amestecul de portocale rezervat. La frigider timp de 1 oră sau până când este setat.
Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.