Tort De Varză Cu Ciocolată Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați tortul german de varză cu ciocolată. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 577 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți extract de vanillan, pudră de cacao, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Varză Cu Ciocolată Germană, Supă De Varză Germană, și Friptură Germană De Porc Și Varză Acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de 8 inci, rotunde sau pătrate.
Se amestecă bine untul și zahărul. Bateți în ouă și vanilie.
Cerneti impreuna cacao, faina, praful de copt, soda si sarea si adaugati alternativ cu apa in amestecul de oua. Se amestecă varza murată.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn iese curat. Înghețați cu ciocolata preferată sau glazura albă.