Tort De Turtă Dulce Cu Pere Cu Susul În Jos

Tort De Turtă Dulce Cu Pere Cu Susul În Jos
Această rețetă face 8 porții cu 260 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, pere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Turtă Dulce-Pere Cu Capul În Jos, Pear Turtă Dulce Cu Susul În Jos Tort, și Turtă Dulce Pere Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați pere, 1 lingură de ghimbir și suc de lămâie. Înveliți o tigaie rotundă de 9 x 2 inci cu spray de gătit; se presară cu zahăr granulat. Aranjați pere în partea de jos a tigaie într-un model circular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GhimbirGhimbir
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Combinați zahărul brun și untul într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați zară, melasă și 1 lingură de ghimbir; bate până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MelasăMelasă
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin nucșoară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați amestecul de făină în aluat; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 20 de minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Așezați o farfurie presărată cu zahăr pudră cu susul în jos deasupra tigaiei pentru tort; inversați tortul pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista