Această rețetă face 8 porții cu 260 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, pere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Turtă Dulce-Pere Cu Capul În Jos, Pear Turtă Dulce Cu Susul În Jos Tort, și Turtă Dulce Pere Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați pere, 1 lingură de ghimbir și suc de lămâie. Înveliți o tigaie rotundă de 9 x 2 inci cu spray de gătit; se presară cu zahăr granulat. Aranjați pere în partea de jos a tigaie într-un model circular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Spray De Gătit
Suc De Lămâie
Ghimbir
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Combinați zahărul brun și untul într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați zară, melasă și 1 lingură de ghimbir; bate până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Melasă
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin nucșoară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați amestecul de făină în aluat; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie 20 de minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Așezați o farfurie presărată cu zahăr pudră cu susul în jos deasupra tigaiei pentru tort; inversați tortul pe farfurie.