Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi
Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 156 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, Stivă De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, și Tortilla de cartofi și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți usturoiul prăjit: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Tăiați partea superioară de 1/2 inch de pe capetele de usturoi și aruncați.
Așezați capetele pe o bucată mare de folie și stropiți cu uleiul de măsline. Înfășurați bine folia; așezați pachetul într-un vas mic de copt. Prăjiți până când usturoiul este moale și ușor rumenit, 1 oră.
Combinați uleiul de canola și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti 5 minute, amestecand (nu peste maro).
Adăugați untul și zahărul; gatiti, amestecand pentru a carameliza.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Odată răcit, amestecați ceapa cu parmezanul, maioneza și cilantro într-un bol. Strângeți usturoiul prăjit din piele și amestecați în amestecul de ceapă. La frigider cel puțin 30 de minute.
Puneți deoparte 1/3 din amestecul de ceapă la frigider pentru sosul de scufundare.
Întindeți 2 linguri din amestecul rămas deasupra unei tortilla și acoperiți cu o altă tortilla. Repetați, împrăștiați și stivuiți tortilele; terminați cu o tortilla fără amestec deasupra. Înfășurați teancul de tortilla în folie de plastic și lăsați să se stabilească timp de 12 până la 24 de ore la frigider.
După ce s-a instalat stiva, tăiați în 16 pene. Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar; încălziți pene la foc mediu până când ambele părți sunt marcate.
Combinați amestecul de ceapă rezervat cu oțetul balsamic pentru a face sosul de scufundare.
Fotografie de James Baigrie