Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi

Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi
Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 156 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, Stivă De Tortilla Cu Ceapă De Usturoi, și Tortilla de cartofi și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți usturoiul prăjit: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați partea superioară de 1/2 inch de pe capetele de usturoi și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Așezați capetele pe o bucată mare de folie și stropiți cu uleiul de măsline. Înfășurați bine folia; așezați pachetul într-un vas mic de copt. Prăjiți până când usturoiul este moale și ușor rumenit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Combinați uleiul de canola și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti 5 minute, amestecand (nu peste maro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați untul și zahărul; gatiti, amestecand pentru a carameliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Odată răcit, amestecați ceapa cu parmezanul, maioneza și cilantro într-un bol. Strângeți usturoiul prăjit din piele și amestecați în amestecul de ceapă. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți deoparte 1/3 din amestecul de ceapă la frigider pentru sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Întindeți 2 linguri din amestecul rămas deasupra unei tortilla și acoperiți cu o altă tortilla. Repetați, împrăștiați și stivuiți tortilele; terminați cu o tortilla fără amestec deasupra. Înfășurați teancul de tortilla în folie de plastic și lăsați să se stabilească timp de 12 până la 24 de ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
După ce s-a instalat stiva, tăiați în 16 pene. Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar; încălziți pene la foc mediu până când ambele părți sunt marcate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Combinați amestecul de ceapă rezervat cu oțetul balsamic pentru a face sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Fotografie de James Baigrie
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista