Tort De Tigaie Cu Ananas Cu Susul În Jos

Tort De Tigaie Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul de tigaie cu ananas cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 168 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 115 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, Ananas în suc, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ananas Cu Susul În Jos, Tort De Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați unt topit în fontă de 12 inci sau tigaie rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați 8 felii de Ananas în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați feliile rămase în jumătate; aranjați în jurul marginii interioare a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați 1 cireș în centrul fiecărei felii întregi și jumătate de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
6
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de ananas, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire; bateți 2 minute la viteză mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Se toarnă în tigaie peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când tortul se rumeneste și revine când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Tort rece în tigaie 5 până la 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Așezați placa rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți farfuria și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Serviți tortul cald.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista