Tort De Tigaie Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul de tigaie cu ananas cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 168 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 115 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, Ananas în suc, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ananas Cu Susul În Jos, Tort De Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Adăugați unt topit în fontă de 12 inci sau tigaie rezistentă la cuptor.
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați 8 felii de Ananas în fundul tigaiei.
Tăiați feliile rămase în jumătate; aranjați în jurul marginii interioare a tigaiei.
Așezați 1 cireș în centrul fiecărei felii întregi și jumătate de ananas.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de ananas, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire; bateți 2 minute la viteză mare.
Se toarnă în tigaie peste fructe.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când tortul se rumeneste și revine când este atins ușor în centru.
Tort rece în tigaie 5 până la 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tortului pentru a slăbi.
Așezați placa rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți farfuria și tigaia.